• Inkluzív csapat

     • Földes Csilla, gyógypedagógus

     • A 2022/2023-as tanévtől nyújtok segítséget a tanulási nehézségek/zavarok megelőzéséhez, kezeléséhez és különféle fejlesztő terápiákkal, módszerekkel ezen kihívások legyőzéséhez. Egyéni fejlesztési terv alapján készségfejlesztő, nevelő gyakorlatokkal segítem  a sajátos nevelési igényű diákok tanulmányi előmeneteleit. A diákok számára különböző speciális módszereket alkalmazok, nehézségeiknek megfelelő individuális program kidolgozásával, hogy a tanulás és tanítás is effektív lehessen.

      Sokan szülőként azt tapasztalják, hogy mennyire gyorsan haladnak a tananyaggal az iskolában, mindig új anyagot vesznek át. Egy természetes fejlődésű gyermeknél ez semmilyen vagy kevés problémát okoz. Azoknál a gyermekeknél viszont, akik lassabban tudják feldolgozni az információt, vagy idegrendszeri éretlenségük miatt különféle tanulási nehézséggel küzdenek, óriási problémát tud okozni. Szerencsére van kihez fordulniuk, ugyanis a pedagógiai asszisztensek mellett én biztosítom azt a szakmai hátteret, mely a felmerült probléma minden résztvevőjének megoldással szolgál. Bármilyen kérdés, megoldatlan nehézség esetén forduljanak hozzám bizalommal!

      Mottóm: “Segíts nekem, hogy magam tudjam csinálni!”

       

      Elérhetőségeim:

       

      Fontos tudnivalók

      Az iskolapszichológust (akárcsak a többi segítő szakembert) köti a titoktartási kötelezettség, amely alól kivételt képeznek azok az információk, amelyek a diákok biztonságának és egészségének veszélyeztetéséről szólnak.