• Novinky

      • Figyelem!


      • Megjelent az Iskolai jelzőlámpa frissített változata (Skolsky_semafor_verzia_1.7.pdf).

       A tanításon kívüli szabadidős tevékenységek (iskolai szakkörök, művészeti alapiskolai érdekkörök, szabadidőközpontban zajló érdekkörök, nyelviskolai órák, sporttevékenységek és -versenyek, stb.) látogatására a következő rendelkezések érvényesek:

       1. A 12 év és 2 hónapnál nem idősebb tanulók korlátozás nélkül látogathatják a szabadidős érdekköröket, ám hangsúlyozottan ajánlott az OTP rend betartása (oltottak, teszteltek, átesettek).

       2. A 12 év és 2 hónapnál idősebb tanulók kizárólag az OTP (oltottak, teszteltek, átesettek) rend betartása mellett látogathatják a szabadidős érdekköröket.

       A tesztelésre felhasználhatók az iskolában kapott Ag öntesztek. Azok a szülők, akik nem igényeltek öntesztet az iskolán keresztül, más módon biztosítják gyermekük tesztelését (gyógyszertárban megvásárolt Ag önteszt).

       Az elvégzett önteszt negatív eredményéről a szülő minden alkalommal igazolást nyújt be az érdekkör helyszínén (iskola, művészeti alapiskola, szabadidőközpont, nyelviskola, sportklub, stb.). Az igazolásban (Priloha_c._4-Potvrdenie_o_vykonani_Ag_samotestu.docx) feltüntetett teszteredmény nem lehet 48 óránál régebbi.

       Az Iskolai jelzőlámpa és a tesztelésről szóló igazolás letölthető/ megtalálható a csatolmányban.

       Tovább....

       Skolsky_semafor_verzia_1.7.pdf

       Priloha_c._4-Potvrdenie_o_vykonani_Ag_samotestu.docx