• Novinky

      • Szülőföldön magyarul

      •  

       Értesítjük a tisztelt Szülőket, hogy a „Szülőföldön magyarul” programban meghirdetett támogatáshoz az adatlapot a tanulóknak a bizonyítvánnyal együtt kiosztottuk.

       A kitöltött és szükséges mellékletekkel kiegészített adatlapokat az iskola összegyűjti és eljuttatja a megadott gyűjtőhelyre. Az adatlapok és a csatolandó mellékletek teljességét az iskola nem ellenőrzi, ezért kérjük, figyelmesen olvassák el a kitöltésre vonatkozó útmutatót (ez része a hazaküldött dokumentumnak).

       Az adatlapok a következő időpontban adhatók le az iskola tikárságán (C épület, emelet):

       2021. július 12 – 2021. augusztus 16.

       munkanapokon 08:00 – 11:00 óra között

      • Tanévzáró

      • Tájékoztatjuk a június 30-i tanévzáró ünnepség résztvevőit, hogy az érvényes rendelkezések értelmében a szabadtéri tömegrendezvényeken előírás a szájmaszk viselete. A szájmaszk viselésétől az ünnepségen szereplő felnőttek és tanulók mentesülnek, szereplésük idejére. Köszönjük a megértést. 

      • MUAI-s pedagógusok az EDU TV-ben

      • Örömmel és büszkén mondjuk el, hogy iskolánk két pedagógusa is részt vett az Oktatási, Tudományos, Kutatási és Sportminisztérium által indított EDU TV projektben. Az EDU TV rövid videóra vett tanórák folyamatosan bővülő adatbázisa, melyet az oktatásügyi minisztérium gyakorlott pedagógusokkal együttműködve hozott létre és a Viki portálon  tesz elérhetővé.

       Habán Hajnalka magyar – szlovák szakos pedagógusunk óraadóként vitte végig sikerrel a nem is oly könnyű vállalkozást: a 6. osztályos tanulóknak tart magyarnyelv-órákat.

       Mázik Zsuzsanna, iskolánk matematika – informatika szakos pedagógusa pedig értékelőként és konzulensként működött közre egyik kollégája matematikaóráinak összeállításában.

       A következő linken https://viki.iedu.sk/resources/browser/vyucovaci-jazyk-madarsky már elérhető valamennyi eddig elkészült tanítási óra a tananyaghoz tartozó feladatlapokkal együtt.