• 2% adó

     • 2% adó

     • Az előző évekhez hasonlóan idén ismét dönthetünk adónk 2 % -ának közcélú felhasználásáról. Valamennyi adózó állampolgár szabadon határozhatja meg, melyik civil szervezet vagy alapítvány tevékenységét támogatja. A Pro Schola Et Futuro nem befektetési alap ismét jegyeztette magát ezen szervezetek közé.

      Az Önök által felajánlott pénzösszegből az előző évben sikerült az iskola számítástechnika-termét modernizálni, felújítani. Az iskola udvara külső tantermekkel bővült, amelyek lehetőséget nyújtanak a szabadban való tanításra és változatos tevékenységek szervezésére. A sikeres pályázatokból befolyt összeget kiegészítve lehetőségünk volt az iskola udvarát szépíteni és kialakítani egy bokrokkal, gyümölcsfákkal, gyógynövényekkel és virágokkal beültetett kiskertet, melyet tanulóink lelkesen gondoznak.

      Az alap a jövőben is szeretné finanszírozni az iskola környezetének korszerűsítését, szépítését. Gyerekparadicsom elnevezésű projektünk az elsősök iskolaudvarának a megújulását foglalja magába. További pályázatok segítségével szeretnénk kialakítani Iskolai gyümölcsöskertet, bővíteni az iskola kiskertjét, ahol tanulóinknak lehetőségük lesz tevékenykedve gyarapítani tudásukat.

      Köszönjük minden kedves szülőnek és támogatónak, hogy felajánlásukkal eddig is hozzájárultak az alap sikeres működéséhez, így segítve gyermekük iskolai tevékenységét. Egyben kérjük Önöket, a 2020-as adóívek kitöltésénél ismét támogassák a Pro Schola Et Futuro alapot.

      Az alap adatai:

      PRO SCHOLA ET FUTURO, n.f.

      Ul. práce 24

      945 01 Komárno

      Számlaszám: SK17 1100 0000 0026 2884 6086

      IČO: 37855026

       

      Letölthető nyomtatvány: Itt.