• 2% adó

     • 2% adó

     • Az előző évekhez hasonlóan idén is dönthetünk adónk 2 % -ának közcélú felhasználásáról. Valamennyi adózó állampolgár szabadon határozhatja meg, melyik civil szervezet vagy alapítvány tevékenységét támogatja. Az iskola mellett működő Pro Schola Et Futuro nem befektetési alap ismét jegyeztette magát ezen szervezetek közé.

      Az Önök által tavaly felajánlott pénzösszegből az iskola udvarát új hintákkal, kötélpiramissal és homokozókkal bővítettük. Az alap sikeresen pályázott, és az ebből befolyt összeget kiegészítve lehetőségünk volt az elsősök udvarát szépíteni. Így a tereprendezés és füvesítés után egy padokkal, homokozókkal és virágágyásokkal gazdagított környezetben játszhatnak a legkisebbek. Az iskola külső tantermeiben padokat és asztalokat helyeztünk el, melyek lehetőséget nyújtanak a szabadban való tanításra és változatos tevékenységek szervezésére.

      Köszönjük minden kedves szülőnek és támogatónak, hogy felajánlásukkal eddig is hozzájárultak az alap sikeres működéséhez, így segítve gyermekeink iskolai tevékenységét. Egyben kérjük Önöket, a 2021-es adóívek kitöltésénél ismét támogassák a Pro Schola Et Futurot.

      Az alap adatai:

      PRO SCHOLA ET FUTURO, n.f.

      IČO: 37855026

      Ul. práce 24

      945 01 Komárno

      Számlaszám: SK17 1100 0000 0026 2884 6086

      Letölthető nyomtatvány: Itt...